preloader...

X

Contact

Lorem ipsum

Negarden

Opplev ekte gardsliv på Negarden

Negarden byr på trivelig og tradisjonelt gardsmiljø. Garden har en 4 roms leilighet som leies ut i sommermånedene. Garden driver gårsturisme, og tilbyr slottagraut på stabburet.

Negarden ligger vakkert til på Liabø med utsikt mot fjord og fjell. Tunet er tradisjonelt med Nordmørslån, fjøs og et stabbur. En levende gård med melkekyr og katter.

Leilighet til leie

I kårleiligheten kan du våkne til den jevne duren fra melkemaskinen, ta morgenkaffen mens kyrne lunter ut på beite og du finner ut hva du skal bruke dagen til.

Her er rike muligheter for vandring, sykling og andre aktiviteter. Eller kanskje du søker godstolen for å nyte utsikt mot fjord og fjell? Hva med å bake sammen med kona på gården?

4 roms leilighet for 3 personer. To soverom med oppredde senger, bad med vaskemaskin, kjøkken og stue. Veranda og uteplass med grillsted.

Gårdsturisme

Vi tar deg med til dine opplevelser med garden som utgangspunkt for aktivitet og læring. Tilbudet passer for barn og familier. Tema vil være tilhørighet og forvaltning, som formidles gjennom kjennskap til gårdsdriften, historiske tilbakeblikk, sanger og dialog.

Slottagraut på stabburet

Nyt et festmåltid i en atmosfære av tid som var.

Vi dekker bord i stabburet, lite og intimt, med rømmegrøt, spekemat og kaffe med bærterte. Lokale råvarer.

Påmelding senest dagen før.

Lenker